Enkel beställning online


Handla

När Du har hittat produkten Du vill ha klickar Du bara på "lägg i kundkorgen". Under tiden Du handlar kan Du se det totala (preliminära) beloppet Du har handlat för i fönstrets övre högra hörn.

När Du är redo att göra Din beställning klickar Du på "beställ" i det övre högra hörnet. Om Du så önskar så kan Du fortfarande ta bort produkter ur kundkorgen innan Du fortsätter till kassan.  


Logga in

Har Du redan ett kundkonto hos oss? Om Du inte redan har loggat in så fyll i Ditt användarnamn och lösenord. Klicka därefter på "fortsätt handla". Om Du inte redan har ett kundkonto hos oss så kan Du skapa ett genom att klicka på "skapa kundkonto".

Du kan också beställa utan att skapa ett kundkonto. Du blir då tvungen att fylla i alla Dina uppgifter på nytt, varje gång Du vill göra en beställning.


Adresser och betalningsmetod

Om leveransadressen är en annan än fakturaadressen måste Du fylla i den korrekt.
Därefter kan Du välja en av flera betalningsmetoder.


Gå till kassan

Observera att Du automatiskt godkänner våra köpvillkor och vår Integritetspolicy, när du fortsätter till kassan. När Du bekräftar beställningen kommer Du att få en orderbekräftelse.

Vi kommer att uppdatera Dig om Din orderstatus via e-mail under tiden vi behandlar Din beställning. Du kommer att få bekräftelse på att vi har tagit emot Din betalning och leveransbesked när Din beställning skickas från vårt lager. Skulle någon av produkterna Du beställ vara slut i lager kommer Du att få besked om uppskattad leveranstid.


tillbaka till informationscentralen